100 εκατ. το κόστος της καθυστέρησης της διασύνδεσης των Κυκλάδων

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, με αφορμή την πανηγυρική “φιέστα” της κυβέρνησης για τα εγκαίνια της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων με την ηπειρωτική Ελλάδα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά έστησε μια πανηγυρική “φιέστα” για ένα έργο που δεν οραματίστηκε, δεν σχεδίασε, δεν αδειοδότησε, δεν δημοπράτησε και δεν υπέγραψε την σύμβαση για την κατασκευή του. Αυτό είχε ολοκληρωθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στις 10 Σεπτεμβρίου 2014.

Η σημερινή κυβέρνηση για το μόνο που ευθύνεται, και για το οποίο οφείλει να δώσει εξηγήσεις, είναι για την δεκαοκτάμηνη καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του έργου, που επιβάρυνε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού των Ελλήνων φορολογουμένων με πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, μέσω των ΥΚΩ.

Μετά τον ανυπόληπτο σφετερισμό της κατασκευής του εμβληματικού αγωγού φυσικού αερίου TAP από τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, που ο ίδιος αρνήθηκε να ψηφίσει όταν ήταν αντιπολίτευση, τώρα η κυβέρνησή του συνεχίζει να καπηλεύεται το έργο άλλων, αφού το μόνο που έχει να παρουσιάσει είναι ανεπάρκεια, καθυστερήσεις, φόρους και φτώχεια.

Στους Έλληνες αξίζουν καλύτερα.”

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn