«Δυνατά Τρίκαλα με ανάπτυξη και νέες δουλειές»

Συνεχίζει τις περιοδείες του στο Νομό Τρικάλων ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας και διαπιστώνει κλίμα μεγάλης πολιτικής αλλαγής.

Ο Πρώην Υπουργός και Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου τα χωριά της Καλαμπάκας, Μαλακάσι, Παναγιά Κορυδαλλός Πεύκη Τρυγώνα Ορθοβούνι και Μεγάλη Κερασιά. Το απόγευμα βρέθηκε στα χωριά της Φαρκαδόνας. Γεωργανάδες, Διάσελλο Αχλαδοχώρι Κρήνη, Κλοκοτό και Πετρωτό.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας συζήτησε με τους κατοίκους των χωριών για τα μέτρα στήριξης του αγροτικού εισοδήματος, τις μειώσεις φόρων και τις επενδύσεις σε νέες υποδομές που έχει δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής θα είναι η ανάπτυξη της περιφέρειας. Ο Πρώην Υπουργός ζήτησε τη στήριξη των κατοίκων ώστε τα Τρίκαλα να σπάσουν την απομόνωση και να δούμε μέσα στην επόμενη τετραετία να προχωρούν μεγάλα έργα που θα αλλάξουν την πορεία του τόπου μας προς όφελος όλων των Τρικαλινών και κυρίως της νέας γενιάς.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn