Επικοινωνία Σκρέκα με ΥΠΕαρχη και Διοικητή Νοσοκομείου Τρικάλων για τον κορονοϊό

Σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει όποιες ανάγκες παρουσιαστούν λόγω της επιδημίας του κορονοϊού είναι το σύστημα υγείας στα Τρίκαλα. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κώστα Γρηγορίου και τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη. Ο κ. Σκρέκας ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ώστε οι δομές υγείας να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν περιστατικά ασθενών με κορονοϊό.

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων διαθέτει ήδη 27 κλίνες, όπου, εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα νοσηλευθούν ασθενείς με ήπιας ή μέτριας μορφής συμπτώματα. Οι ασθενείς με βαρύτερα συμπτώματα θα νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο κ. Σκρέκας εξέφρασε την ολόπλευρη στήριξη του στο έργο των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, που σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και όλο τον κόσμο, υπερβαίνουν εαυτούς και υπηρετούν το κοινό καλό, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την προσωπική υγεία τους. Ο Υφυπουργός συμπλήρωσε ότι η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κάνει ότι απαιτείται ώστε η πατρίδα μας να καταφέρει να παραμείνει όρθια και να αντιμετωπίσει με επιτυχία την επιδημία.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn