Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα στην Άρτα

Ανάρτηση από το facebook:
Η Άρτα μπορεί να μετατραπεί σε διαμετακομιστικό Κέντρο όλης της Περιφέρειας Ηπείρου. Ο πανέμορφος αυτός τόπος με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά βρίσκεται σε προνομιακή γεωγραφική θέση και έχει πολλές δυνατότητες για ισχυρή ανάπτυξη.
Με τον Αντιπεριφειάρχη Βασίλη Ψαθά και τον Δήμαρχο Χριστόφορο Σιαφάκα συζητήσαμε για το πώς θα υλοποιηθεί το αναπτυξιακό σχέδιο για την περαιτέρω αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Άρτας. Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης, η δημιουργία ενός σύγχρονου επιχειρηματικού πάρκου, αλλά και η εκμετάλλευση του Αμβρακικού Κόλπου είναι στρατηγικοί μας στόχοι για τα επόμενα χρόνια.
Κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού για βιώσιμη ανάπτυξη, ασφαλείς και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τις νέες και τους νέους. Η περιφερειακή ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης του Kyriakos Mitsotakis.
Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικο είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί η εκκλησία στην ελληνική κοινωνία.
Στην εταιρεία “Καράλης”, μια από τις σύγχρονες ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες και έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς τυροκομικών προϊόντων στη χώρα, συνομίλησα με στελέχη και εργαζομένους.
Συνάντησα και τα άξια στελέχη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Άρτα, τους ανθρώπους που αποτελούν την καρδιά και την ψυχή της παράταξής μας. Ανταλλάξαμε απόψεις και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για τη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Για μια πιο ισχυρή Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης.
     
     
    
      

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn