Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα στην Ηγουμενίτσα

Ανάρτηση από το facebook:
Η Ηγουμενίτσα είναι ένας τόπος ιδιαίτερος, με πολλές ομορφιές, ζωντανός και με δυνατότητες να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Στη βόλτα που έκανα στο κέντρο της πόλης διαπίστωσα πόσο φιλόξενοι και ζεστοί είναι οι άνθρωποί της. Μίλησα μαζί τους για αυτά που τους απασχολούν στην καθημερινή ζωή, για τις αγωνίες τους για το μέλλον, που είναι αγωνίες όλων μας.
Με τον Αντιπεριφειάρχη Θωμά Πιτούλη και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νταή συζητήσαμε όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την περιοχή. Η Ηγουμενίτσα μπορεί να διαδραματίσει ένα σπουδαίο ρόλο χάρη στο λιμάνι της και τη σύνδεσή της με τα υπόλοιπα λιμάνια της Αδριατικής αναπτύσσοντας ακόμα περισσότερο τον κλάδο των μεταφορών και του τουρισμού. Θα εξαντλήσουμε επίσης τις δυνατότητες για να ολοκληρωθεί το Βιοτεχνικό Πάρκο που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη της μεταποιητικής δραστηριότητας που ήδη δείχνει σημασία ανάκαμψης.
Για την Κυβέρνηση του Kyriakos Mitsotakis η στήριξη της Περιφέρειας αποτελεί κεντρική προτεραιότητα. Μόνο μέσα από την ανάπτυξη της Περιφέρειας θα μπορέσει να αναπτυχθεί συνολικά η χώρα. Θέλουμε τα νέα παιδιά να μπορούν να βρουν ασφαλείς και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στην περιοχή τους, να χτίσουν εκεί το μέλλον τους.
Με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Τα τελευταία χρόνια περισσότερες από 600 νέες επιχειρήσεις έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν εδώ στην περιοχή. Αυτό κάτι σημαίνει. Το επενδυτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον συνεχώς βελτιώνεται, καθώς στη χώρα υπάρχει πλέον πολιτική και οικονομική σταθερότητα.
Συναντήθηκα με την ραχοκοκαλιά της παράταξής μας, τα τοπικά στελέχη της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τα οποία μας συνδέουν κοινοί αγώνες για το Κόμμα μας. Μια εβδομάδα πριν τις κρίσιμες Ευρωεκλογές όλοι είμαστε μια γροθιά για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις 9 Ιουνίου. Για να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την ελληνική φωνή στα κέντρα αποφάσεων της Ευρώπης.
   
                        

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn