Κ. Σκρέκας: Η Κυβέρνησης καταδικάζει σε εγκατάλειψη το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας

Τη δραματική υποβάθμισή των υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας σε χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες του Δήμου Μετεώρων καταγγέλλει σε σχετική ερώτηση που καταθέτει στην Βουλή ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας.

Όπως αναφέρει ο κ. Σκρέκας στην ερώτηση του προς τον Υπουργό Υγείας, επικαλούμενος σχετική ενημέρωση του Δήμαρχου Μετεώρων κ. Χ. Σινάνη, έχει δοθεί οδηγία να μεταφερθεί στα Πολυιατρεία του ΙΚΑ στα Τρίκαλα ο μοναδικός βιοχημικός αναλυτής που διαθέτει το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ενέργειας θα είναι δυνατή μόνο η αιμοληψία στο Κέντρο Υγείας ενώ η ανάλυση θα γίνεται στα Τρίκαλα. Κατά συνέπεια οι πολίτες, λόγω των καθυστερήσεων στη διαδικασία, θα υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία για απλές εξετάσεις αίματος.

Ο κ. Σκρέκας ζητά από τον Υπουργό Υγείας να καλύψει άμεσα το κενό που δημιουργείται προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας. Επιπλέον ζητά τη λήψη μέτρων για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των Δημοτών Μετεώρων.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn