«Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τα εθνικά θέματα και την ιστορία του ελληνικού λαού»

Ο Κώστας Σκρέκας συμμετέχοντας και δίνοντας το «παρών» στο χθεσινό συλλαλητήριο μαζί με το τεράστιο πλήθος κόσμου, τόνισε στην εκπομπή της ΕΡΤ1 ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ότι «ο χαρακτήρας του συλλαλητηρίου δεν ήταν κομματικός αλλά πανελλήνιος και εθνικός και έδωσε ένα πολύ ηχηρό μήνυμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της Χώρας.

Είναι κρίμα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να μειώσει σε βαθμό αστειότητας το μέγεθος του συλλαλητηρίου και να προσπαθεί πανικόβλητη να το ακυρώσει καταφέρνοντας να γελοιοποιείται στα μάτια του κόσμου. Αντίθετα, θα έπρεπε να το χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ξεκάθαρα τη θέση της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας ότι δεν θα γίνει καμία ονομασία δεκτή, η οποία είναι αντίθετη με το λαϊκό αίσθημα».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε απέναντί μας, είπε, τους Σκοπιανούς που εμφανίζονται ενωμένοι παρ’ όλο που τους χωρίζουν σοβαρές εθνολογικές διαφορές, ενώ εμείς οι Έλληνες, ένα Έθνος που θα έπρεπε να είμαστε εθνικά ομόψυχοι, παρουσιαζόμαστε διαιρεμένοι γιατί ο κος Τσίπρας ξεκίνησε μια διαπραγμάτευση όχι για να δώσει λύση αλλά για να δημιουργήσει πρόβλημα στη Ν.Δ. Και αυτό ακριβώς είναι το μείζον πρόβλημα σε αντίθεση με ό, τι έγινε το 2008: όταν ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκίνησαν συνεννόηση με όλα τα κόμματα, ενότητα και ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Χωρίς εθνική ομόνοια, ομοψυχία και συναίνεση δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα».

Ο κος Σκρέκας κατέληξε λέγοντας: «Ο ελληνικός λαός κατέβηκε ενωμένος στο συλλαλητήριο για να ζητήσει να μην τον προδώσουν. Κατέβηκε για να βροντοφωνάξει ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με τα εθνικά θέματα και την ιστορία του.»

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn