Κώστας Σκρέκας στα εγκαίνια του Ε65: «Ένα εμβληματικό έργο για τη Δυτική Θεσσαλία επιτέλους υλοποιείται»

Ανάρτηση από το facebook:
Ένα όραμα δεκαετιών επιτέλους υλοποιείται. Ένα εμβληματικό έργο που περίμεναν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι της Δυτικής Θεσσαλίας παίρνει σάρκα και οστά. Από σήμερα όλοι οι πολίτες θα απολαμβάνουν έναν δρόμο ασφαλή και σύγχρονο, που μειώνει σημαντικά την απόσταση Τρικάλων και Καρδίτσας με την Αθήνα.
Παραδίδεται σήμερα σε κυκλοφορία ένας αυτοκινητόδρομος στρατηγικής σημασίας με πολλαπλασιαστική αξία στην περιφέρεια και στην εθνική οικονομία, το νότιο τμήμα του Ε-65.
Είναι μια σπουδαία ημέρα για όλη την Κεντρική Ελλάδα, αλλά και για την Περιφέρεια μας, την Θεσσαλία. Το νότιο τμήμα διασχίζει τον νομό Φθιώτιδας και καταλήγει στην Ξυνιάδα. Το δεύτερο τμήμα, το βόρειο, συνδέει τα Τρίκαλα με την Εγνατία Οδό και σήμερα παραδίδονται τα πρώτα 25χλμ.
Ο Ε65 δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την ουσιαστική συμβολή του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis, ο οποίος με προσωπική παρέμβαση στην Κομισιόν κατάφερε να ξεμπλοκάρει τη χρηματοδότηση του έργου.
Συμπυκνώνει και τις προσδοκίες μας για τις νέες αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργεί για τον τόπο μας. Η Ελλάδα αλλάζει και εκσυγχρονίζεται σε όλα τα επίπεδα και αποκτά επιτέλους τις υποδομές που αξίζουν σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.
 
 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn