Κώστας Σκρέκας: «Ταχύτερη αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, εκσυγχρονισμός του πρωτογενή τομέα, ασφαλές φιλοεπενδυτικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας»

Ανάρτηση από το facebook:
Πιο ανταγωνιστικές επιχειρήσεις, με χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και προϊόντα μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας θα φέρουν πιο προσιτές τιμές στο ράφι για τον καταναλωτή, τόνισα στο 14ο συνέδριο “Food Retail Conference”.
Τα δραστικά μέτρα στην αγορά έχουν αρχίσει να αποδίδουν και το επόμενο διάστημα θα δούμε ακόμη ταχύτερη αποκλιμάκωση του πληθωρισμού. Ανέφερα μάλιστα πως σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, έχουμε μηδενικές ανατιμήσεις προϊόντων.
Σημαντικό έργο επιτελεί και το λιανεμπόριο για την κοινωνία και την οικονομία, ενώ εκσυγχρονίζουμε τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση προκειμένου να προσφέρουμε ποιοτικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές για τους καταναλωτές.
Διευκολύνουμε επίσης την επιχειρηματικότητα, ψηφιοποιούμε το σύνολο του Κράτους και δημιουργούμε ένα ασφαλές φιλοεπενδυτικό περιβάλλον ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω η ελληνική οικονομία προς όφελος κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα.
 
 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn