Κώστας Σκρέκας: «Βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση της ακρίβειας, η τόνωση του εισοδήματος των πολιτών και η αύξηση των θέσεων εργασίας»

Ανάρτηση από το facebook:
Αυστηροί και στοχευμένοι έλεγχοι για την τιμή του βρεφικού γάλακτος θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, όπως τόνισα στην εκπομπή Συνδέσεις ΕΡΤ. Θα ελέγξουμε αν υπάρχουν δομικές στρεβλώσεις σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και όποιος παραβιάζει τον νόμο για το μικτό περιθώριο κέρδους, θα πληρώσει βαρύ πρόστιμο.
Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησής μας είναι η αντιμετώπιση της ακρίβειας, η τόνωση του εισοδήματος των πολιτών και η αύξηση των θέσεων εργασίας, όπως έχει τονίσει και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αναφέρθηκα, επίσης, στα τρία νέα αναπτυξιακά προγράμματα που θα εκκινήσουν το 2024. Το όραμά μας είναι να επαναβιομηχανοποιήσουμε την Ελλάδα. Θα ακολουθήσουμε πολυδιάστατη αναπτυξιακή πολιτική, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις που θα δώσουν βαρύτητα στην έρευνα και την καινοτομία και στοχεύουμε στην εξωστρέφεια της οικονομίας.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn