Μαζική Συμμετοχή στη Εκδήλωση «Συμμετέχω Ενεργά» που Διοργάνωσε ο Κώστας Σκρέκας

Μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή σημείωσε η ημερίδα του Τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας «Συμμετέχω Ενεργά» με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Βιώσιμη Ανάπτυξη», που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο.

Εικοσιένα ομιλητές, ανάμεσά τους ακαδημαϊκοί αλλά και καταρτισμένα στελέχη από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ανέπτυξαν τις τοποθετήσεις τους, στους τομείς της κυκλικής οικονομίας, της διαχείρισης αποβλήτων, της πράσινης ανάπτυξης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ορθής διαχείρισης των υδάτων κ.α., συμμετέχοντας έτσι ενεργά στη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις από τους εικοσιένα ομιλητές, συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype), από το Λονδίνο, το Ηράκλειο Κρήτης και από τα Τρίκαλα ο διακεκριμένος Γεωλόγος Δρ. Άρης Σφέικος.

Ο Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΝΔ κ. Κώστας Σκρέκας, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία προωθεί ένα νέο παραγωγικό μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, που θα δημιουργήσει υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας με βασικό μέλημα την προστασία του περιβάλλοντος και την ορθολογική διαχείριση των πρώτων υλών.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn