Με τον Κ. Μητσοτάκη στα πετρέλαια Πρίνου ο Κώστας Σκρέκας

Συνοδεία του Κώστα Σκρέκα, αρμόδιου Τομεάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτή Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Προέδρου του Κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas, στον Πρίνο Θάσου την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Ο σκοπός της επίσκεψης είχε να κάνει με την διαμόρφωση ακριβούς εικόνας, από κοντά, των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στην εξέδρα για την άντληση αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου και την ενημέρωση από τους ειδικούς.

Ο Βουλευτής Τρικάλων και Πρώην Υπουργός παραμένει σε συνεχή συνεργασία με τον Πρόεδρο του κόμματος για θέματα οικονομίας και γενικότερης άσκησης πολιτικής, αλλά κυρίως για ζητήματα ενέργειας.

Η επίσκεψη των δύο ανδρών στο κοίτασμα Πρίνου επιβεβαιώνει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο κ. Μητσοτάκης στο χαρτοφυλάκιο της ενέργειας και της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου. Ταυτόχρονα δείχνει και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Κώστα Σκρέκα, ενός νέου πολιτικού με τεχνοκρατική αντίληψη, ο οποίος έχει οριστεί με απόφαση του ιδίου στη θέση αυτή.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn