«Μεγάλες συγκεντρώσεις του Κώστα Σκρέκα, σε όλα τα χωριά»

Μαζικές οι συγκεντρώσεις του Υποψηφίου Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστα Σκρέκα, σε όλα τα χωριά που επισκέπτεται αυτές τις μέρες. Σε μια δύσκολη εποχή για συγκεντρώσεις δίνουν το παρών άνθρωποι κάθε ηλικίας οι οποίοι επενδύουν στο πρόσωπο του Πρώην Υπουργού για «Δυνατά Τρίκαλα», με παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Το απόγευμα της Πέμπτης ο Βουλευτής και Πρώην υπουργός βρέθηκε στο Δήμο Καλαμπάκας και επισκέφθηκε τα χωριά Αγία Παρασκευή, Βυτουμά, Σαρακήνα, Περιστέρα, Θεoπέτρα και Βασιλική.

Στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους των χωριών, ο κ. Κώστας Σκρέκας επέμεινε ότι μόνο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες και εξήγησε λεπτομερώς το σχέδιο της Ν.Δ. για την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην περιφέρεια.

Ο Πρώην Υπουργός υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει άμεσα τις φορολογικές ελαφρύνσεις για να ενισχύσει το εισόδημα των αγροτών, των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Αυτό το μείγμα μέτρων θα ωφελήσει και τη νεολαία, ώστε να παραμείνει στον τόπο μας και να μην αναζητά την τύχη της στις μεγάλες πόλεις ή το εξωτερικό.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn