«Μπαράζ τηλεοπτικών εμφανίσεων σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ για τον Κώστα Σκρέκα »

Μετά τη μεγαλειώδη, ομολογουμένως, προεκλογική του συγκέντρωση στη Αθήνα, ο κ. Κώστας Σκρέκας συνεχίζει την πορεία του μέχρι τις κάλπες της 7ης Ιουλίου με σειρά εμφανίσεων σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι στη συγκέντρωση ετεροδημοτών στην Αθήνα έδωσαν το παρών κοντά στα 1.000 άτομα, με τους διοργανωτές να μιλούν για πρωτοφανή προσέλευση και μοναδικό παλμό. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι τον Υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων προλόγισαν ο Πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, του οποίου ο κ. Κώστας Σκρέκας υπήρξε Υπουργός Ανάπτυξης, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων-Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ κ. Χρήστος Μπλουγούρας ο οποίος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου και των ανθρώπων της αγοράς.

Λίγες ώρες πριν τη συγκεκριμένη συγκέντρωση, ο κ. Κώστας Σκρέκας εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη. Εκεί τόνισε ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να αλλάξει και να γυρίσει σελίδα, καθώς, όπως είπε, τα τελευταία 4,5 χρόνια, η μεσαία τάξη, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι χτυπήθηκαν βάναυσα από την κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν δουλέψει ο πρωτογενής τομέας. στη συνέχεια η μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και το σύνολο της παραγωγικής οικονομίας, δεν πρόκειται ποτέ η Ελλάδα να βγει από το τέλμα της κρίσης, πρόσθεσε.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας αναφέρθηκε στο ενωτικό κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη ημέρα των εκλογών. «Εμείς πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, να δουλέψουμε ομαδικά και απευθύνουμε κάλεσμα προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις που θέλουν να συνθέσουν ένα νέο εθνικό μέτωπο για την αναγέννηση της Ελλάδας» είπε.
Το πρωί της Τρίτης, ο Πρώην Υπουργός εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου. Κατά την παρέμβαση του υπογράμμισε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος στις εκλογές είναι να προκύψει το ενδεχόμενο της ακυβερνησίας. Η Νέα Δημοκρατία, τόνισε, ζητά ισχυρή εντολή για να κυβερνήσει τον τόπο, προσθέτοντας ότι για την αυτοδυναμία θα αποφασίσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.

Αναφερόμενος στην προεκλογική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρώην Υπουργός επισήμανε ότι το μόνο «όπλο» που απέμεινε στον κ. Τσίπρα είναι η τρομοκράτηση των πολιτών απέναντι στην προοπτική της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Τακτική, πάντως, που, όπως σημείωσε, είναι ανεπαρκής, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα στις ευρωεκλογές και τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο ελληνικός λαός, κατέληξε ο κ. Κώστας Σκρέκας, έδειξε ότι εμπιστεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς βλέπει σε αυτόν έναν ηγέτη που λέει την αλήθεια και δεν υπόσχεται πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν. Αυτή η εμπιστοσύνη, κατέληξε, θα επιβεβαιωθεί πανηγυρικά και στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn