Ο κ. Τσίπρας κινδυνεύει με εκλογικό αφανισμό

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι», ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας κιν-δυνεύει με εκλογικό αφανισμό, γι αυτό παραδίδει τα πάντα στην 4η αξιολόγηση ώστε να πάρει παράταση για τα μέτρα του 2019 και να κερδίσει χρόνο στην εξουσία.

Επίσης ανέλυσε ότι προσπάθεια της Κυβέρνησης είναι να στερήσει την αυτοδυναμία από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εκτίμησε ότι θα το επιχειρήσει με ένα νέο εκλογικό νόμο με αναλογικότερο σύστημα και μικρότερο «μπόνους». Στόχος είναι να στερήσει από τη χώρα μια ισχυρή νέα Κυβέρνηση που με τις κατάλληλες μεταρρυθμίσεις θα μπορέσει να ωθήσει την οικονομία στην ανάπτυξη. Στην Ελλάδα σήμερα δεν παράγεται πλούτος, ακόμη και η ΕΕ, στις εαρινές προβλέψεις μείωσε την εκτίμηση για την ανάπτυξη το 2018 κάτω του 2%.

Σε συνέχεια αυτού, ο κ. Σκρέκας πρόσθεσε: από τα στοιχεία των εισοδημάτων των φορολο-γουμένων του 2017, διαπιστώνεται ότι η μεσαία τάξη έχει υποστεί σχεδόν εξαφάνιση. Ταυ-τόχρονα οι αυξήσεις των φόρων και οι περικοπές αποδεικνύουν κάθε άλλο από το «πάτε καλά». Η Ελλάδα το 2017 είναι πρωταθλήτρια στους φόρους και τελευταία στην ανάπτυξη.

Αναφερόμενος τέλος στη δήλωση του Κυρίτση περί θαλάμων αεριών στο δυτικό πολιτισμό και ισλαμισμού, ο κ. Σκρέκας είπε ότι είναι ατυχής κι ότι οι γενικότητες πάντα αδικούν. «Δεν φταίνε οι θρησκείες, δεν φταίνε οι λαοί, φταίνε οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν προκα-λέσει εγκλήματα».

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn