«Ο Κώστας Σκρέκας σταθερά δίπλα στους κατοίκους των χωριών των Τρικάλων»

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα επισκέψεων του κ. Κώστα Σκρέκα στα χωριά του Νομού μας, εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός αναζητά μέσα από το διάλογο με τους κατοίκους ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις για τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, από τη χαμηλή τιμή παραγωγού στο γάλα, το υψηλό κόστος της αγροτικής παραγωγής, τις μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, μέχρι την έλλειψη υποδομών και την υψηλή ανεργία.

Ο πρώην Υπουργός ακούει με προσοχή τους κατοίκους και αποφεύγει τα μεγάλα λόγια. Τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι μια κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει με σεβασμό την αγωνία και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων. «Είμαστε αποφασισμένοι», λέει, «με τους αυστηρούς ελέγχους στις εισαγωγές να χτυπήσουμε τα κυκλώματα που κερδοσκοπούν εις βάρος των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Με στοχευμένα μέτρα στήριξης θα μειώσουμε σημαντικά το κόστος παραγωγής, ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας».

Ο κ. Κώστας Σκρέκας επιμένει στην ανάγκη για ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής και νέες επενδύσεις στην περιοχή μας.

Όσον αφορά το Κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. ο Βουλευτής και Πρώην Υπουργός τονίζει: «Η εφαρμογή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας θα ανακουφίσει σημαντικά όλους τους Έλληνες και θα δώσει προοπτική στον τόπο μας. Οι μειώσεις στη φορολογία, στον ΕΝΦΙΑ, θα αυξήσουν το διαθέσιμο εισόδημα για όλους μας. Κανένας συνταξιούχος δεν πρέπει να πιστέψει τα ψέματα των αντιπάλων μας ότι θα κόψουμε συντάξεις. Επιπλέον, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε να διορθώσουμε τις μεγάλες αδικίες του Νόμου Κατρούγκαλου.»

«Σήμερα», προσθέτει, «οι νέοι και οι νέες εξαρτώνται από τις συντάξεις των γονιών τους για να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα φροντίσει να δημιουργήσει νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, ώστε οι νέοι μας να μπορούν να σταθούν στα πόδια τους ανεξάρτητοι και με αξιοπρέπεια.»

Ο κ. Κώστας Σκρέκας επισκέφθηκε το προηγούμενο τριήμερο τα εξής χωριά: Αμπέλια, Κλεινοβός, Καλογριανή, Γλυκομηλιά, Παλαιοχώρι, Αηδόνα, Χρυσομηλιά, Δέση, Πύρρα, Νεραϊδοχώρι, Ελάτη, Περτούλι, Αγρελιά, Λιόπρασσο. Ελληνόκαστρο, Αρδάνι, Ζηλευτή, Παλαιόπυργος, Σπαθάδες, Ρίζωμα, Πλάτανος, Ράξα, Σωτήρα και Λεπτοκαρυά.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn