Ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας παρουσίασε τη Δράση «Ερευνώ – Καινοτομώ» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΣΠΑ 2021 – 2027)

Ανάρτηση από το facebook:
Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας περνάει μέσα από την έρευνα και την καινοτομία. Στόχος της Κυβέρνησής μας είναι να συνδέσουμε την επιστήμη και την έρευνα με τη βιομηχανία και την αγορά.
Αυτό τόνισα στην παρουσίαση του «Ερευνώ – Καινοτομώ» συνολικού προϋπολογισμού 300 εκατ. ευρώ. Μιας δράσης στρατηγικής σημασίας του Υπουργείου Ανάπτυξης στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΣΠΑ 2021 – 2027), παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών,Νίκος Παπαθανάσης – Nikos Papathanasis, του αρμόδιου Υφυπουργού Ανάπτυξης, Maximos Senetakis – Μάξιμος Σενετάκης και του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας, Αθανάσιου Κυριαζή.
Επιδιώκουμε την ανταγωνιστικότητα μέσα από την διαφοροποίηση και την καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, έτσι ώστε να έχουμε διατηρήσιμους και υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.
Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσουμε με χρηματοδοτικά εργαλεία τους ερευνητές και τους επιστήμονες με γνώμονα τη συνολική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
 

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn