Παρέμβαση για τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας Τρικάλων με εξωτερική μονάδα (ISOBOX) για τη λήψη δειγμάτων από πολίτες των Τρικάλων, με σκοπό την ανίχνευση κρουσμάτων COVID-19

Ταχύτατη ήταν η ανταπόκριση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα, o οποίος εξασφάλισε την εγκατάσταση οικίσκου (ISOΒΟΧ) για ανίχνευση COVID-19, στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων, εντός της εβδομάδας, μετά από αίτημα του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τρικάλων κ. Γιώργου Μπατατόλη. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπατατόλης ζήτησε από τον κ. Κώστα Σκρέκα να ενεργήσει προκειμένου να τοποθετηθεί στο Κέντρο Υγείας ένας οικίσκος για τις δειγματοληψίες των πολιτών, με ασφάλεια για τους ίδιους αλλά και για το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας, εξασφάλισε την εγκατάσταση του ISOBOX με την υποστήριξη του Ομίλου ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ. Ο Όμιλος ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ θα προχωρήσει στην τοποθέτηση του οικίσκου δειγματοληψιών εντός της εβδομάδας.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τη Διοίκηση του Ομίλου ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ για την άμεση ανταπόκριση, τη συνεισφορά του στο Κέντρο Υγείας Τρικάλων και τη στήριξή του στους πολίτες των Τρικάλων. Αποτελεί προσωπική ευθύνη να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία.»

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn