«Σκρέκας – Μιχαλάκης συζήτησαν για 255 χιλιόμετρα αρδευτικού δικτύου στα Τρίκαλα»

Κεφάλαια συνολικού ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ προωθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με παρέμβαση του Υφυπουργού κ. Κώστα Σκρέκα, για τις ανάγκες βελτίωσης και εξορθολογισμού του δικτύου άρδευσης της Π.Ε. Τρικάλων.

Τα έργα εκσυγχρονισμού στο δίκτυο άρδευσης, συνολικού μήκους 255 χιλιομέτρων, θα προχωρήσουν άμεσα, ώστε να βοηθήσουν τους αγρότες στη νέα καλλιεργητική περίοδο.

Τα έργα θα γίνουν σε 21 χωριά και ειδικότερα σε Μικρό και Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, Πηγή, Διαλεχτό, Παλαιομονάστηρο, Λυγαριά, Σαρακίνα, Μεγάλα Καλύβια, Δροσερό, Γόμφους, Μουριά, Άγιους Αποστόλους, Ταξιάρχες, Κλοκοτό, Πετρόπορο-Παλαιογαρδίκι, Μεγάρχη, Περιστέρα, Πηνειάδα, Ζάρκο, Φαρκαδόνα και Χρυσαυγή.

Το θέμα συζητήθηκε και κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο κ. Κώστας Σκρέκας με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, με αντικείμενο την υλοποίηση των έργων.
Ο κ. Κώστας Σκρέκας δηλώνει σχετικά ότι «με αποφασιστικότητα και γρήγορες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε, βελτιώνουμε τις υποδομές για να μπορέσουν οι αγρότες να αφοσιωθούν στη δουλειά τους και μόνο. Θα τους παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια, γιατί αυτοί είναι η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας, από εκεί ξεκινάνε και εκεί καταλήγουν όλα»

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn