«Σκρέκας-Βορίδης ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη στο ΥΠΑΑΤ»

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε την Παρασκευή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κώστας Σκρέκας με τον Μάκη Βορίδη και την Φωτεινή Αραμπατζή.

Στη σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Σκρέκας εξέφρασε την αγωνία των Ελλήνων αγροτών για την επόμενη μέρα, τονίζοντας παράλληλα ότι η νέα ηγεσία έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να στηρίξει τον αγροτικό τομέα στις δύσκολες διαπραγματεύσεις για τη νέα ΚΑΠ μετά το 2020.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι στόχος της κυβερνητικής πολιτικής είναι η μείωση του κόστους παραγωγής και ταυτόχρονα η προστασία του περιβάλλοντος ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων αλλά και η βιωσιμότητα των Ελλήνων αγροτών. Επιπλέον, η Κυβέρνηση θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε σημαντικές φοροελαφρύνσεις, αυξάνοντας τα πραγματικά εισοδήματα των αγροτών.

Επίσης, ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι η πάταξη του φαινομένου των παράνομων Ελληνοποιήσεων είναι απολύτως αναγκαία, ώστε η Κυβέρνηση να προστατεύσει με αποτελεσματικό τρόπο τα συμφέροντα τόσο των παραγωγών, όσο και των καταναλωτών και με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει περαιτέρω την ισχυρή αγροτική ανάπτυξη.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn