«Στη γιορτή Αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Κώστας Σκρέκας»

Στο Προεδρικό Μέγαρο για την γιορτή με αφορμή την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, την 24η Ιουλίου 1974, προσήλθε χθες βράδυ ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας. Σε δηλώσεις του προσερχόμενος αναφέρθηκε στους «αγώνες που έχουν γίνει για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του ανθρώπου στη χώρα μας. Αγώνες οι οποίοι μας επιτρέπουν να ζούμε σήμερα σε μια ευνομούμενη χώρα, εντός της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Όλα αυτά δεν θα πρέπει να τα θεωρούμε δεδομένα, αλλά αποδείχθηκε κιόλας τα τελευταία χρόνια, ότι θα πρέπει συνεχώς να εργαζόμαστε για να τα προστατεύουμε.

Η νέα πολιτική περίοδος που ξεκινάει για τη χώρα μας με την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας και δίνει προοπτική και ελπίδα στις νεότερες γενιές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κ. Κώστας Σκρέκας προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, με τον οποίο βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία τις τελευταίες μέρες αναζητώντας λύση επιβίωσης για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ), τη στήριξη και τη συνέχιση της ιδιαίτερα σημαντικής για την αγροτική οικονομία καλλιέργειας των ζαχαρότευτλων.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn