Στη Σύνοδο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (COP26) στη Γλασκώβη, συμμετείχε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανάρτηση από το facebook:
Με τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis, στη Γλασκώβη της Σκωτίας, στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή COP26.
Για την αυξανόμενη κλιματική κρίση και τις εκτεταμένες συνέπειές της, απαιτούνται γενναίες, μεγάλης κλίμακας και δραστικές ενέργειες, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Για ένα βιώσιμο μέλλον για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.
Η Ελλάδα του σήμερα αυτό το επιτακτικό όραμα μπορεί να το μετατρέψει σε δέσμευση. Με τολμηρές πρωτοβουλίες και στρατηγικό σχεδιασμό για τον πράσινο μετασχηματισμό της, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Γιατί, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο Πρωθυπουργός, στην ομιλία του, τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές δεν θα μας συγχωρήσουν αν αποτύχουμε να συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα. Ξεκινώντας από σήμερα.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn