Συνάντηση με την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας

Τα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση για τη στήριξη του εισοδήματος των Ελλήνων κτηνοτρόφων συζήτησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, στη συνάντηση που είχε το Σάββατο 23 Μαΐου με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, τους οποίους υποδέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο στα Τρίκαλα.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στα ζητήματα που απασχολούν τον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας, με επίκεντρο την πορεία των τιμών και των πωλήσεων, καθώς και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Σκρέκας επισήμανε ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα εφαρμόσει στοχευμένα μέτρα ώστε να καλυφθούν οι απώλειες που είχαν οι κτηνοτρόφοι την περίοδο του Πάσχα. Στόχος είναι να στηριχθούν όλοι οι κτηνοτρόφοι που επλήγησαν πραγματικά από την πανδημία και να αποφευχθούν τυχόν αδικίες.

Προτεραιότητα της Κυβέρνησης, σημείωσε ο Υφυπουργός, είναι να ενισχύσει τους Έλληνες κτηνοτρόφους, καθώς, όπως αποδείχθηκε και την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, παίζουν σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της διατροφικής επάρκειας της χώρας.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn