«Συνεχίζει ΔΥΝΑΤΑ για τα ΤΡΙΚΑΛΑ ο Κώστας Σκρέκας»

Η προοπτική της ισχυρής εκπροσώπησης για τα Τρίκαλα φέρνει όλο και περισσότερο κόσμο στο πλευρό του κ. Κώστα Σκρέκα. Ο Πρώην Υπουργός, έπειτα από μια μικρή ανάπαυλα μιας και βρέθηκε στην Αθήνα για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ. από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επέστρεψε στις περιοδείες σε συνοικίες της πόλης και σε χωριά της Π.Ε. Τρικάλων.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφτηκε Αγία Μονή, Καρυές, Φλαμούλι και Ριζαριό. Το βράδυ παρακολούθησε τη μεγάλη γιορτή του βλαχόφωνου Ελληνισμού, το 35ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων.

Το ενδιαφέρον των πολιτών επικεντρώνεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, με την ελπίδα ότι μετά τις εκλογές θα ξημερώσει μια καλύτερα μέρα για τα Τρίκαλα και όλη την Ελλάδα. Ο κ. Κώστας Σκρέκας, Τομεάρχης Ενέργειας της Ν.Δ., το αναλύει λεπτομερώς, και παρουσιάζει τους βασικούς άξονες του προγράμματος για λιγότερους φόρους, περισσότερες, καλά αμειβόμενες δουλειές και ασφάλεια για όλους.

Όπως τόνισε, με τα στοχευμένα μέτρα για τη μείωση της φορολογίας θα δημιουργηθούν πρόσθετα κίνητρα για νέες επενδύσεις και δουλειές στα Τρίκαλα. Ο Πρώην Υπουργός επιμένει ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα στηρίξει όλους τους Έλληνες και θα εφαρμόσει τις κατάλληλες πολιτικές ώστε η ελληνική περιφέρεια να μπει επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερία

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn