«Τέρμα στην κοροϊδία του κ. Τσίπρα – Η Νέα Δημοκρατία θα φέρει» τη δικαιοσύνη στη χώρα

Στις ευρωεκλογές έγινε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για την πολιτική ανατροπή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να νικήσει τον λαϊκισμό και το διχασμό που επιχείρησε ο κ. Τσίπρας, τόνισε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας την Τετάρτη στην εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα” με τον Σωτήρη Πολύζο.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τη διαφορά των 10 ποσοστιαίων μονάδων περίπου με την οποία επικράτησε η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Σκρέκας είπε ότι δεν θα πρέπει να αποτελέσει αφορμή για πανηγυρισμούς, αλλά, αντίθετα, την αφορμή «για να στρωθούμε στη δουλειά για την Ελλάδα που μας αξίζει». Ο κ. Τσίπρας δεν έχει βάλει μυαλό, προσέθεσε ο κ. Σκρέκας και υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός κατάλαβε την κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και έδειξε με την ψήφο του ότι κουράστηκε από τα λόγια και πως θέλει πράξεις. Επιτέλους, έρχεται πιο κοντά η στιγμή που θα αλλάξει η πολιτική στη χώρα μας, σημείωσε ο Τρικαλινός βουλευτής, συμπληρώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα προωθήσει την πολιτική της ανάπτυξης και θα διασφαλίσει μεταξύ άλλων τις συντάξεις και τις παροχές του κοινωνικού κράτους προς τους πιο αδύναμους Έλληνες.

Απαντώντας στην κινδυνολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις, ο πρώην υπουργός υπενθύμισε ότι ήταν η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που μείωσε 30% τις συντάξεις με το νόμο Κατρούγκαλου. Όπως ανέφερε, η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που θα φέρει επιτέλους τη δικαιοσύνη στη χώρα, ώστε οι Έλληνες να πάψουν να πληρώνουν υψηλούς φόρους και εισφορές, χωρίς να απολαμβάνουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Απορρίπτοντας το λαϊκισμό και την παροχολογία του “λεφτά υπάρχουν”, που τόσα δεινά έφερε στον τόπο μας, ο κ. Σκρέκας τόνισε ότι οι πολίτες θέλουν σοβαρότητα, λύσεις για την καθημερινότητα τους και δουλειές για τα παιδιά τους. Σε αυτό το πλαίσιο, η πολιτική που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα επικεντρωθεί σε τρεις άξονες: Λιγότεροι φόροι, αποκατάσταση της ασφάλειας, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/1O8prwYPqwQ

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn