Τηλεδιάσκεψη για την οικονομική στήριξη των γυμναστηρίων στα Τρίκαλα

Την ανάγκη να συνεχιστεί η οικονομική στήριξη των γυμναστηρίων και να εμπλουτιστεί με νέα μέτρα, επισήμανε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας, κατά την τηλεδιάσκεψη που είχε με το προεδρείο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων και Πτυχιούχων Γυμναστών του Νομού Τρικάλων.

Ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων πρέπει να συμπεριληφθούν και στους επόμενους γύρους χορήγησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, καθώς ο κλάδος υφίσταται ισχυρό πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη δυνατότητα ένταξης των γυμναστηρίων στα επενδυτικά σχέδια του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ως ένα επιπλέον μέτρο που θα στηρίξει τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Ο Τρικαλινός Υφυπουργός επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο, από τους οποίους και ζήτησε να συμπεριληφθούν τα γυμναστήρια στην επόμενη πρόσκληση επενδυτικών προγραμμάτων.

«Η οικονομική στήριξη των γυμναστηρίων είναι αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και την επόμενη μέρα να είναι σε θέση να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους που συμβάλλουν και στη θωράκιση της υγείας των πολιτών», δήλωσε ο κ. Σκρέκας.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn