Τραγικά αναξιόπιστη η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, κατά την παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή», σημείωσε τα εξής:

• Η απουσία ξεκάθαρης στρατηγικής από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την έχει οδηγήσει σε ταπεινωτικές ήττες και οπισθοχωρήσεις, ενώ η αναξιοπιστία της στο εσωτερικό έχει γιγαντωθεί. Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να περιμένουν κάτι από έναν Πρωθυπουργό που διαψεύδεται καθημερινά. Ενώ μιλούσε για θετικές εξελίξεις στην διαπραγμάτευση και το χρέος μέσα σε λίγες μέρες, και σήμερα όλα πέφτουν για άλλη μια φορά στο κενό.

• Ο Πρωθυπουργός του «δεν πληρώνω» έρχεται και βάζει 38 διόδια στην Εγνατία οδό. Ο Πρωθυπουργός που θα έσκιζε τα μνημόνια με ένα άρθρο και ένα νόμο έχει φέρει 15 δις επιπλέον μέτρα.

• Η αναποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης να επανεκκινήσει την οικονομία είναι τραγική. Το 3ο και 4ο τρίμηνο του 2014 η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρέλαβε την οικονομία με τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρωζώνη, 1.6% και 1.4% αντίστοιχα, και σήμερα πανηγυρίζει για μηδενικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

• Δεν είναι το χρέος που διώχνει τις επενδύσεις από τη χώρα. Τις επενδύσεις τις διώχνει η κυβέρνηση που αυξάνει τους φόρους, αυξάνει τις εισφορές και έχει εγκαταστήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας μέσα από μία δήθεν διαπραγμάτευση που διαρκεί δυόμιση χρόνια.

Κοινοποίηση

Facebook
Twitter
LinkedIn